Despre Noi

In multe domenii, medicina asistata de laser a stabilit noi metode si proceduri.
Biolitec AG si filialele sale au oferit un impuls in domeniu pentru mai bine de 20 de ani: inovatiile s-au transpus in descoperiri care au simplificat terapia atat pentru doctori cat si pentru pacienti.

Prin urmare, continuam sa cercetam intens modul in care laserul si efectele foto-dinamice pot fi folosite pentru a imbunatati procesele si metodele traditionale. Aceste inovatii simbolizeaza in mod clar un progres in medicina.

Mai mult decat atat, prezenta noastra pe pietele de baza la nivel mondial asigura dezvoltarea pozitiva a afacerilor, formand astfel baza noastra de expansiune.

De aceea in multe tari, biolitec AG este lider de piata. Fabricile noastre de productie din Europa, SUA si Asia ofera pietei din aceste zone proximitate si flexibilitate. Noi oferim solutii speciale si un serviciu personalizat pentru clientii nostrii.

In acest sens, ne concentram atentia asupra inaltei calitati a produselor noastre. Prin comunincarea cu clientii nostrii, Biolitec AG optimizeaza in mod constrant procesele sale in scopul de a realiza inovatii intr-un mod mai bun si mai rapid.