Proctologie

proctologie

LHP® si FiLaC® - Solutile noastre laser in coloproctologie

Terapia moderna laser are multe de oferit pentru tratamentul minim invaziv al zonelor delicate . In domeniul Proctologiei , biolitec® se concentreaza pe tratamentul cu laser bland de hemoroizi si fistule.

Terapia moderna laser are multe de oferit pentru tratamentul minim invaziv al zonelor delicate . In domeniul Proctologiei , biolitec® se concentreaza pe tratamentul cu laser bland de hemoroizi si fistule.

HeLP® (Hemorrhoid Laser Procedure) – pentru hemoroizi

O tehnica ambulatorie nedureroasa pentru tratarea hemoroizilor de gradul 2, cu un usor prolaps folosind tehnologia si echipamentele noastre HeLP® disponibile cu licenta si autorizatie de la grupul biolitec: Proctoscopul HeLP® este conceput pentru trecerea usoara in orificiul anal si prevazut cu un canal de ghidare al sondei Doppler® de unica folosinta, care permite identificarea unor ramuri ale arterelor hemoroidale superioare deasupra liniei dentate.

Aceasta tehnica este sigura si poate provoca o minima durere sau disconfort pentru pacient. Recuperarea post operatorie este mai rapida decat in abordari alternative, cu minime complicatii. Anestezia sau analgezia nu mai sunt necesare postoperator pentru o perioada mai lunga de timp ceea ce reduce semnificativ complicatiile, in timp ce simplificarea procedurii face trataTerapia moderna laser are multe de oferit pentru tratamentul minim invaziv al zonelor delicate . In domeniul Proctologiei , biolitec® se concentreaza pe tratamentul cu laser bland de hemoroizi si fistule.

LHP® (LaserHemorrhoidoPlasty) – pentru hemoroizi

LHP ® este utilizat pentru tratamentul hemoroizilor de gradul 3 sau 4 sub ​​anestezie adecvata si permite coagularea cu laser endoluminal a ambelor sectoare si nodulilor hemoroidali circular. In vreme ce fascicolul laser este introdus central in nodul hemoroidal, hemoroidul poate fi tratat in functie de dimensiunea sa fara a deteriora mucoasa sau anoderma. Nu sunt necesare nici un fel de instrumente adiacente (pense), iar LHP® nu este asociat cu nici un fel de risc de stenoza. Vindecarea este excelenta, deoarece, spre deosebire de operatile conventionale, nu exista incizii sau suturi.

FiLaC® (Fistula-tract Laser Closure) – pentru fistule anale

FiLaC® indeparteaza tractul fistulei pe cat de gentil posibil fara a produce deteriorari sfincteriene. Fibra flexibila radiala FiLaC® este pozitionata exact prin utilizarea modului pilot si cauterizeaza canalul fistulei. Conceptul eficient al fibrei FiLaC® determina utilizarea eficienta a energiei aplicate. Toate partile musculare sunt protejate astfel fiind evitata incontinenta.

Alte posibile aplicatii in proctologie ale laserului si fibrelor biolitec® sunt:

  • Sinus piloidal
  • Marisce hemoroidale
  • Indepartarea polipilor
  • Condiloame
  • Fisuri

Evenimente

24.09.-26.09.2014

Annual Meeting European Socitey of Coloproctology

Barcelona, Spanien

26.10.-29.10.2014

Istanbul Cerrahi Gunleri

Istanbul, Türkei

12.11.-15.11.2014

Medica

Düsseldorf (DE)

21.11.-22.11.2014

Herbsttagung Chirurgische Arbeitsgemeinschaft für Coloproktologie (CACP)

Essen